Zajímavá videa k shlédnutí
- Anton Dragonpride
Re: Zajímavá videa k shlédnutí
Velice zajímavé video.
Říkali jste si někdy jak probíhala časová osa Command and Conqueru?
Tady je nato odpověď
Říkali jste si někdy jak probíhala časová osa Command and Conqueru?
Tady je nato odpověď
- Anton Dragonpride
To chci !!!
Hustý. Krásně vyhlazená grafika. Kam se hrabe 3D.
Zde jsem bůh já.
Administrátor a vlastník domény bonabh.cz
hmmm já už sem rozmazlanej takže pro mě je spíš něco takovyho
video výše
je to pěkny ale to už si rači zahraju originál zadarmo na starym pc u taty doma a novym aklínače nebo na PS final
a asi to tak bude mit věčina spařenců jako já vám se to sice líbí ale upřímně budete to hrát? -Přesněji budete mít čas to hrát?
[youtube]https://youtu.be/eHdaWMP7D2s[/youtube]
video výše
je to pěkny ale to už si rači zahraju originál zadarmo na starym pc u taty doma a novym aklínače nebo na PS final
a asi to tak bude mit věčina spařenců jako já vám se to sice líbí ale upřímně budete to hrát? -Přesněji budete mít čas to hrát?
[youtube]https://youtu.be/eHdaWMP7D2s[/youtube]
Tomas Septimus Rahl son of Isidriel, Lord of Dhara,King of Notrh, archangel of true Destiny
Ale zase spolupracovali s komunitou a ta to takto chtěla.
Ty jsi jeden typ zpařence, je spousta dalších co si vybírají spíš "kostičkovanou" grafiku.
Ale poměr těchto různých skupin netuším. A z osobní zkušenosti je těžké posuzovat, člověk si většinou vytváří sociální bublinu lidí s podobným smýšlením.
Ty jsi jeden typ zpařence, je spousta dalších co si vybírají spíš "kostičkovanou" grafiku.
Ale poměr těchto různých skupin netuším. A z osobní zkušenosti je těžké posuzovat, člověk si většinou vytváří sociální bublinu lidí s podobným smýšlením.
Zde jsem bůh já.
- Anton Dragonpride
Mě je hlavně líto, že někteří odsuzují hru jen kvuli tomu, že to nemá super realistickou grafiku s hyper fyzikou poprsí a zadku (zaokrouhleno).
I když to je pěkně malovaná grafika, nebo v určitém stylu třeba nerealistická barevnost či velikost nárameníků. Ano zřejmě na mě působí nostalgická nota, že to byla jedna z prvních her vůbec co jsem na PC viděl a hrál, ale stejnak si myslím, že to přepracovali pěkně.
U některých her se hodí u některých spíše ne to kompletně předělat.
V FF VII stejné dialogy, postavy a situace i když v úplně novém kabátu a stylu pořád působí skvěle i nostalgicky, ale nevím jestli by do této grafiky působilo stejně i Final Fantasy 1.
I když to je pěkně malovaná grafika, nebo v určitém stylu třeba nerealistická barevnost či velikost nárameníků. Ano zřejmě na mě působí nostalgická nota, že to byla jedna z prvních her vůbec co jsem na PC viděl a hrál, ale stejnak si myslím, že to přepracovali pěkně.
U některých her se hodí u některých spíše ne to kompletně předělat.
V FF VII stejné dialogy, postavy a situace i když v úplně novém kabátu a stylu pořád působí skvěle i nostalgicky, ale nevím jestli by do této grafiky působilo stejně i Final Fantasy 1.
- Anton Dragonpride
Tady zase jedno video na posouzení
Tak co souhlasíte s tím vy starý spařenci?
Tak co souhlasíte s tím vy starý spařenci?
- Anton Dragonpride
Kdyby vás náhodou zajímalo jakých je 5 největších OMYLŮ o tvorbě anime:
Od Meona - týpek co dělal přednášku jak jsem zničil anime komunitu na AF.
Od Meona - týpek co dělal přednášku jak jsem zničil anime komunitu na AF.