Warcraft trailer
Warcraft trailer
Tak už vyšel trailer na film.
https://www.youtube.com/watch?v=2Rxoz13Bthc
Abych pravdu řekl, tak jako skalní fanda jsem docela zklamán. Vadí mi tam dost 'historických' nesrovnalostí (hnědá kůže, létající dalaran, ...)
Další věc které jsem se bál a zdá se že se naplní, že orkové ukradnou až moc času na obrazovce. Ukáže se jak moc velký chudáčci jsou, že si zničili svůj svět a že maj právo na lepší život na Azerothu, kde dostanou vše co potřebují. (Trochu mi to připomíná uprchlíky, ale natáčení začlo dřív než krize)
https://www.youtube.com/watch?v=2Rxoz13Bthc
Abych pravdu řekl, tak jako skalní fanda jsem docela zklamán. Vadí mi tam dost 'historických' nesrovnalostí (hnědá kůže, létající dalaran, ...)
Další věc které jsem se bál a zdá se že se naplní, že orkové ukradnou až moc času na obrazovce. Ukáže se jak moc velký chudáčci jsou, že si zničili svůj svět a že maj právo na lepší život na Azerothu, kde dostanou vše co potřebují. (Trochu mi to připomíná uprchlíky, ale natáčení začlo dřív než krize)
Zde jsem bůh já.
Administrátor a vlastník domény bonabh.cz
Administrátor a vlastník domény bonabh.cz
Re: Warcraft trailer
mno tak z toho co sem pochopil ja tak jedina nesrovnalost je ze pred to nedali World of ........ (jak se nadava tomu jak se mladej Helscream vratil v case) pac mi pride ze by to melo trochu na to navazovat preci jen o filmu se zaclo mluvit ve stejny dobe jako o tomhle dataci(ze se na nom opravdu dela)
a nektery veci viz dalaran by tomu i odpovidali ( a na druhou stranu veze dalaranu byli mno neco jeste vetsiho nez mrakodrapy tak te je v mracich mi divny nepride spodek sem nevidel nejak) a navic hnedy byli jen ti co nebumbali meducinku od guldana
a nektery veci viz dalaran by tomu i odpovidali ( a na druhou stranu veze dalaranu byli mno neco jeste vetsiho nez mrakodrapy tak te je v mracich mi divny nepride spodek sem nevidel nejak) a navic hnedy byli jen ti co nebumbali meducinku od guldana
Moje ponožky smrdí!
- Anton Dragonpride
Je viďět že příběh warlords of drenor neznáš jinak bys to říct nemohl
Tam většina orků krev nepila a navíc charaktery jako Orgrim Doomhammer nebo Blackhand zemřely předtím než se podívali na modrý nebe v Az.
Ber to že to má bejt ta časová linie co bychom měli znát
Tam většina orků krev nepila a navíc charaktery jako Orgrim Doomhammer nebo Blackhand zemřely předtím než se podívali na modrý nebe v Az.
Ber to že to má bejt ta časová linie co bychom měli znát
- Anton Dragonpride
Není to sice trailer na Warcraft Film ale myslím že to tématu tak trochu odpovídá
Pro ty co ještě neviděli (Kane) tady je můj trailer na
Vzestup krvavých elfů - Obohacená edice
https://www.youtube.com/watch?v=ZoxXt-PNmhI
Pro ty co ještě neviděli (Kane) tady je můj trailer na
Vzestup krvavých elfů - Obohacená edice
https://www.youtube.com/watch?v=ZoxXt-PNmhI
- Anton Dragonpride
Díky
A ohlasy? hmm jen dva komentáře můžeš se na ně podívat když si zobrazíš video přímo na YT.
A ohlasy? hmm jen dva komentáře můžeš se na ně podívat když si zobrazíš video přímo na YT.
- Anton Dragonpride
Tak mám ohlas který jsem nečekal na tvůj dotaz, Kane
Tady se můžete kouknout jak hrál první misi StrategyMaster CZ
Když kouknete aspoň na začátek budu nadmíru spokojen
Tady se můžete kouknout jak hrál první misi StrategyMaster CZ
Když kouknete aspoň na začátek budu nadmíru spokojen
- Anton Dragonpride
Tak já vím, že Wow už nehrajete, ale kouknout na trailer nebolí ) Obzvlášť když je od pana Hurricana.
Cataclysm Classic
Cataclysm Classic
- Anton Dragonpride
Když mají autoři svázané ruce korporátem musejí se chopit otěží moddeři.
Kroniky druhé války převyprávějí příběh Warcraftu 2 z pohledu orků.
Trailer
Úvodní filmeček - začátek druhé války
Kroniky druhé války převyprávějí příběh Warcraftu 2 z pohledu orků.
Trailer
Úvodní filmeček - začátek druhé války